TÄRKEIN VOIMAVARA
HENKILÖSTÖ ON YRITYKSEMME
TÄRKEIN VOIMAVARA
HENKILÖSTÖ ON YRITYKSEMME

Työskentely meillä Aallolla

Tarkoittaa, että sinut on valittu Tampereen siivousalan ykköstyöpaikkaan!

Tarjoamme sinulle asianmukaiset työvälineet, nimetyn perehdyttäjän ja työnjohdon jatkuvan tuen. Työpaikan, jossa työntekijöitä arvostetaan ja heistä pidetään hyvää huolta. Tartu siis rohkeasti tilaisuuteesi ja jätä vapaamuotoinen hakemus! Lue uusin ilmoituksemme.

  HAEMME TYÖNTEKIJÖITÄ

  🌞 TÖITÄ TIIMISSÄ AAMUVIRKUILLE 🌞

  Kestät parit ärräpäät, siedät muutoksia ja vaihtelua, eikä hikikään ole haitaksi niin meillä on töitä tarjolla just sulle! Siivoojan työ käy kuntoilusta ja mikä parasta, työtä on tarjolla pitkäksi aikaa ja ihan kokoaikaisesti. 💪 🧹 Työkaverin kanssa tehdään muuttosiivouksia ja remontin jälkeisiä loppusiivouksia vaihtuvissa kohteissa, loihditaan asunnoista sekä tiloista timantin kirkkaita! 💎 Jos kuulosti hyvältä, tule täydentämään meidän siivoojien tiimiä ja lähetä vapaamuotoinen hakemus.
  Aalto Clean on Tamperelainen yli 30 henkilön vakavarainen siivousalan yritys. Teemme töitä reippaasti ja iloisella asenteella! Etsimme muutto- ja loppusiivoojia vakituiseen työsuhteeseen, Tampereelle sekä lähikuntiin. Meillä siivoojan työ on asuntojen muuttosiivouksia ja remontin jälkeisiä loppusiivouksia vaihtuvissa kohteissa. Työtä on n. 37,5 h/vko ma-pe aamuvuoroissa tai sopimuksen mukaan.
  Meillä pärjää henkilö, joka:
  👍 on aidosti kiinnostunut siivoustyöstä
  👍 tykkää tehdä työtä vaihtuvissa kohteissa
  👍 joustaa äkillisissä muutostilanteissa
  👍 tervehtii reippaasti ja omaa hyvää iloista asennetta uusiin asioihin
  👍 pitää huolta fyysisestä peruskunnosta
  Aiempi kokemus siivoustyöstä voi olla eduksi, mutta ei täysin välttämätöntä. Saat perehdytyksen työtehtäviin. Ohjeistusten ymmärtämiseksi sujuva suomen kielen osaaminen ja ymmärrys on edellytys työssä pärjäämiselle.
   –
  Tarjoamme sinulle:
  👌 Pitkäaikaisen ja vaihtelevan työn, jossa viikonloput ovat aina vapaapäiviä
  👌 Työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen
  ❤️ Lämminhenkisen, huumorilla maustetun ja hyvän työyhteisön, jossa työntekijöistä pidetään huolta
  Nyt siis kipin kapin tekemään hakemusta sillä parhaat paikat menevät ensin!